Tietoa minusta

Tietoa minusta


Kuinka kaikki alkoi…

Hei! Nimeni on Jannica Paananen. Olen vuonna 2011 valmistunut Pajulahden urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja opiskeluajoista lähtien toiminut liikunta-alalla erilaisissa tehtävissä mm. uimaopettajana, ryhmäliikunnan ohjaajana ja PT-ohjaajana.

Kahden Espanjassa vietetyn vuoden jälkeen palasin Suomeen tavoitteena syventää omaa osaamista ihmisen anatomian ja kehonhuollon puolelta, jotta voisin toteuttaa haaveeni oman liikunta- ja hyvinvointialan yrityksen perustamisesta. Kesällä 2017 valmistuin lopulta koulutetuksi hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta ja Liikuntaa ja hyvinvointia Sportalito –yritykseni sai alkunsa.

Lajitaustaa löytyy muun muassa squashista ja tanssista, mutta erilaiset urheilulajit, liikunta ja terveys ovat olleet intohimoni jo pienestä pitäen. Rakastan työtäni sen ihmisläheisen luonteen ja monipuolisuuden takia. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään liikunnanilon sekä treenaamaan, liikkumaan sekä huoltamaan kehoaan oikein, olit sitten vasta-alkaja, tauolta palaava vanha tekijä tai kilpaurheilija. Paras palkinto on, kun asiakas on tyytyväinen ja hän kokee saavansa apua sekä innostuu liikunnasta. Yritän korostaa sekä omassa että asiakkaiden harjoittelussa toiminnallisen treenaamisen periaatteita, jonka tavoitteena on viedä harjoitusta lähelle arjen haasteita. Yritykseni slogan Liikuntaa tosissaan, muttei vakavasti! pitkälti kuvaa ohjaustyyliäni sekä persoonallisuuttani.

Tällä hetkellä tarjoan pääkaupunkiseudulla liikunnanohjausta, hierontaa ja muita liikunta-alan palveluita (mm. kineesioteippaukset). Toimipisteeni sijaitsee Espoon Tiistilässä osoitteessa Tiistilänkuja 3 C, 02230, Espoo, (Tiistilänkoulua vastapäätä), mutta voit tilata palveluitani myös minne tahansa pääkaupunkiseudun alueella.